Shopping Bekkestua: Kjøpesenteret med alle butikkene du trenger i ditt nærområde. 

Senteret eies av Newsec Basale AS.

I Bekkestua Senter finner du butikkene du trenger for å handle stort, og vi har en unik samling av shopping muligheter, som du heller ikke finner overalt ellers. Våres verdier er: nær, levende, åpen og oppdatert. Vi ønsker å gi deg den beste shopping i Bekkastua som du kan oppleve.

Vi skal være et naturlig førstevalg for beborerne i området, samt være et intimt møtested for beboere i hele Bærum, Asker og Oslo vest. Du skal kunne ha et godt, men unikt utvalg av butikker hvor du kan shoppe i Bekkestua.

Klær? Uansett om du ønsker deg internasjonale merker som Cedrico, Shiseido, BOSS, Levi’s m.m. Eller kanskje du vil heller støtte lokale butikker som f.eks Bekkestua Sko, så skal vi ha noe som vil inspirere deg. Vi er veldig opptatt å gi deg variert shopping i Bekkestua, hvor du vil kunne oppleve merker fra over hele verden og Norge. Valget er ditt når det kommer til hvilke butikker du vil besøke.

Litt sulten? Vi har litt av hvert på lager. Trenger du en god lunsj så kan Maki Sushi eller Godt Brød friste? Du finner også fantastiske retter fra Aroma som spesialiserer seg i indisk mat, eller kanskje du vil ha herre måltid fra Egon – så har du muligheter til det også. Trenger du et sted hvor du vil bare drikke en kaffe og arbeide litt for deg selv, så anbefaler vi sterkt å sette deg ned på Steam Kaffebar. Vi vil gjerne ha tilbud til deg når du trenger en pause fra shopping hos Bekkastua Senter.

Bekkestua Senter er det naturlige møtepunkt mellom buss, trikk, og t-bane. Det er lett å møte opp med venner og famile, hvor dere kan shoppe sammen eller ta en god matbit.

Skulle du ha behov for å repare bilglass etter steinsprut, så kan du kombinere reperasjon med shopping på Bekkestua.

Vårt parkeringshus er drevet av Q-PARK. Er det noe du lurer på, så kan du kontakte oss her.