Restaurant Bekkestua: Levende og varm møteplass som ivaretar nærmiljøet rundt Bekkestua

Vi har en litt annerledes samling av serveringssteder, som du heller ikke finner overalt ellers. Alt ifra tradisjonell norsk mat til litt mer eksotisk mat i form av sushi og indisk. Uansett hva du måtte velge, så har vi restauranter i Bekkestua som vil definitivt falle i smak.

Aroma: Lokal Indisk restaurant på Bekkastua, har vært en lokal favoritt over en lengre periode. Har fått Certification of Excellence fra TripAdvisor for den gode tradisjonelle indiske maten de lager. Aroma har åpningstider som følger: Man-Tors: 15.00 til 22.00, Fre-Lør: 15.00 til 23.00 og Søn: 15.00 til 22.00. Du kan finne Aroma her.

Egon Restaurant: Oppdrettet restaurant i Bekkastua i 2014, har utviklet seg til å bli en fantastisk to etasjers restaurant. De er også bra uteplass for å nyte god været om sommeren. Egon Bekkestua stiller opp med innholdsrik meny som vanlig. Du finner garantert noe du og dine nærmeste vil like her. Egon Restaurant har åpningstider som følger: Man-Tor: 10.00 til 23.00, Fre-Lør: 10.00-24.00 og Søn: 11.00 til 23.00. Du kan finne Egon Restaurant her.

Godt Brød: Økologisk bakeverksted der alle godsaker bakes på stedet av dyktige bakere. Er du småsulten og restaurantene på Bekkestua Senter ikke frister like mye, så er Godt Brød er veldig godt alternativ. Du kan også bestille på forhånd og hente i butikk til avtalt tidspunkt. Du finner hjemmesiden her og senter informasjon her.

Maki Sushi: Drømmer du om Japan? Da har vi kanskje en mellomløsning til deg, Maki Sushi er en sushibar/-restaurant med takeaway på Bekkestua. De tilbyr japansk sushi og asiatiske retter av god kvalitet til fornuftige priser. Maki Sushi har følgende åpningstider: Man-Fre: 10.00 til 21.00, Lør: 10.00 til 21.00 og Søn: 14.00 til 21.00. Du kan finne Maki Sushi her.

Steam Kaffebar: Kvalitets kaffe som gir deg en litt annerledes kaffeopplevelse. Dette er stedet om du enten trenger en hyggelig sted å jobbe eller skal møte noen andre. Steam Kaffebar jobber mye med at kaffebaren skal være et behagelig sted å være. Man-Fre: 07.30 til 20.00, Lør: 10.00 til 18.00 og 11.00 til 17.00. Du kan finne Steam Kaffebar her.

Hedersomtale – Meny: Ikke restaurant, men fortsatt mye snadder av mat. Spesielt for deg som trenger en rask lunsj som du kan ta med videre. Her har du stort utvalg og høy kvalitet på matvarer. Meny har følgende åpningstider: Man-Fre: 08.00 til 22.00 og Lørdag: 08.00 til 20.00. Du kan finne Meny her.

Restauranter i Bekkastua skal ha høy kvalitet og godt utvalg av varer – derfor lar vi kun de beste holde på i senteret vårt. Vi vil jo at Bekkastua Senter skal være et naturlig førstevalg for beboerne i området, derfor ønsker vi å etablere oss som en levende og varm møteplass som ivaretar den enkelte på personlige plan. Vi skal også skape et positivt og lønnsomt miljø for alle som har sin hverdag på senteret. Velkommen til oss!

Bekkestua Senter er det naturlige treffested i bærum med buss, trikk, og t-bane som går rett ved senteret.

Les mer om Bekkestua restauranter og butikker her.