Kjære kunder på Bekkestua Senter

Det er en uvirkelig situasjon vi befinner oss i, og det viktigste nå er å ta vare på våre kunder og våre ansatte. Vi er med på den nasjonale dugnaden som kreves av alle og som bidrar til at Bekkestua Senter er en trygg arena å ferdes på. Vi kan love dere at vi til en hver tid følger corona-situasjonen nøye og at vi retter oss etter råd og retningslinjer fra helsemyndighetene.

Bekkestua Senter holder åpent, men med midlertidig begrensede åpningstider for flere aktører. Nettsiden vår oppdateres fortløpende med denne informasjonen: www.bekkestuasenter.no

Noen av våre aktører har dessverre måtte midlertidig stenge pga anmodning fra helsemyndighetene, eller utfordringer i bemanning og drift.

Noen av butikkene våre tilbyr ekstra tjenester for tiden, for eks. hjemlevering. Dette oppdateres på nettsiden og i våre sosiale medier. Ring gjerne direkte til butikken dersom du trenger hjelp til noe, vi vil så gjerne være der for deg!

Vi må alle bidra til å begrense spredning av corona-viruset, og derfor er dette ekstra viktig:

Hold minst en meters avstand til andre
Hosting og nysing må skje i albuen
Vask hender hyppig eller bruk Antibac om du ikke har håndvask tilgjengelig
Unngå å handle i grupper
Send andre til å handle for deg dersom du er i karantene
Bruk kort i stedet for kontanter

Vi vil også rette en stor takk til alle våre ansatte, som står på i en krevende tid! Og kjære kunder, tusen takk for at dere handler lokalt. Dere betyr alt for oss.

Vi ønsker dere velkommen til Bekkestua Senter, og husk å ta vare på dere selv og hverandre!

Hilsen oss på Bekkestua Senter