Kampanjeperiode: uke 32-34

Nå hos Sunkost får du -25% på serien Eye Q, som kan bidra til økt konsentrasjon. Produktene inneholder fettsyrer hjernen din trenger – perfekt til skolestart!

Nytt hos Sunkost er at hver 6. boks er gratis fra 5. august!

EyeQ 180 kpsl gis ut som bonusvare.

Naturlig EPA rik fettsyre.

Eye Q inneholder en sammensetning av omega-3 og omega-6 fettsyrer fra fiskeolje og nattlysolje. Fiskeoljen kommer fra bærekraftige kilder av fet fisk som for eksempel sardiner, som er kjent for sitt naturlig høye innhold av EPA. Eye Q oppfyller EU’s krav med hensyn til renhet. Viktige fettsyrer for barn, ungdom og voksne.

Tyggetablett med smak av jordbær!

Inneholder en sammensetning av omega-3 og omega-6 fettsyrer fra fiskeolje og nattlysolje. Viktige fettsyrer for barn, unge og Voksne! Fiskeoljen kommer fra bærekraftige kilder av fet fisk som for eksempel sardiner, som er kjent for sitt naturlig høye innhold av EPA. Eye Q oppfyller EU’s krav med hensyn til renhet.

EPA rik fettsyre med sitronsmak!

Inneholder en sammensetning av omega-3 og omega-6 fettsyrer fra fiskeolje og nattlysolje. Fiskeoljen kommer fra bærekraftige kilder av fet fisk som for eksempel sardiner, som er kjent for sitt naturlig høye innhold av EPA. Eye Q oljer oppfyller EU’s krav med hensyn til renhet.