Kjære kunde!

Nå har også Bærum Kommune innført påbud om munnbind på offentlige steder, og i dag har vi satt opp plakater med påbud om munnbind på Bekkestua Senter.

Dette er et tiltak som er innført for å begrense koronasmitte. Det er en rar tid vi lever i, men vi er glade for å være en del av den gode dugnaden, -og vi står sammen for å ta vare på de sårbare i blant oss.

Så selv om det kan være litt trått og slitsomt med munnbind, så gjør vi det med glede for vår felles sikkerhet. Det tror vi du som kunde gjør også.

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til en hyggelig handel hos oss på Bekkestua Senter, – selv med en god meter fra hverandre!

 

Her er den nøyaktige ordlyden fra Bærum Kommune:

«Når det ikke er mulig å holde en meters avstand til andre personer, skal alle som oppholder seg innendørs på offentlig sted som kjøpesentre, butikker, arrangementslokaler, mv., bruke munnbind.

Innendørs på spise-/serveringssteder skal ansatte bruke munnbind. Påbudene om bruk av munnbind vil fortsatt ikke gjelde for barn under 12 år eller personer som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.»