LEDIGE STILLINGER

norli_slide1

Salgsmedarbeider ca. 15% stilling

Er du glad i bøker og elsker å jobbe med salg?

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker- og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, kunne jobbe selvstendig, men også ha gode samarbeidsevner.

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen omfatter hovedsakelig kveld- og helgejobbing, men som bokhandelmedarbeider må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Åpningstiden for butikken er mandag-fredag: 10-20. Lørdag 10-18.

Høres dette interessant ut, så send oss en søknad og CV på e-post: bekkestua.butikksjef@norli.no

Kontaktperson: Lena Follestad Tlf. 45 97 34 68

Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale

 

Lever søknad i butikk eller send til post@elger.no merket med «Søknad – Deltid»

norli_logo

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg – nesten uansett hva du liker best. Vi har 180 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud. Hos Norli finner du til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I flere av våre butikker finner du også et stort utvalg av skole- og fagbøker og bøker til høyere utdanning.

Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg. Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. To spesielle tilbud er «månedens bok» og «månedens pocket» hos Norli. Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg ekstra gode tilbud på ekstra gode bøker – hver måned!

I tillegg til bøkene tilbyr vi et stort utvalg i kontorvarer, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter. På norli.no vil vi gi deg den samme gode bokfølelsen som i våre butikker. Du kan stole på at du alltid finner oppdaterte anbefalinger, boktips og kampanjer der du kan gjøre et kupp. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg jevnlig uforpliktende og gratis tips om bøker i de kategoriene du er interessert i. Følg oss også på Facebook, hvor våre bokhandler har opprettet lokale sider i tillegg til at vi har en felles Norli-side.

elger_mai

Elger søker deltidsmedarbeider

Vi ser etter ny flott medarbeider som er blid og positiv, og som forstår hvor viktig kunden er.

Smilende og hyggelig
Serviceminded
Kan ta i et tak
Over 20 år

Du bidrar til trivsel på arbeidsplassen, for medarbeidere og kunder. Du stiller opp ekstra når det trengs, og du ser oppgavene og tar tak i dem.

Stillingen er en fast deltid:
1-2 kveldsvakter per uke: 16:00-20:00
1-2 lørdager per måned: Fire til syv timer per vakt

Lever søknad i butikk eller send til post@elger.no merket med «Søknad – Deltid»

elger_logo_2020

ELGER åpnet sine dører i 2014, og er nå en godt etablert multibrand store på Bekkestua. Vi har lagt vårt fokus på norske og skandinaviske merker samt de store internasjonale.Vi fører anerkjente merker innen ready-to-wear og footwear.

Thune Bekkestua søker deltidsmedarbeidere

Det er ønskelig om du har erfaring med klokker og smykker, men det er ikke et krav. Denne stillingen passer særlig for deg som har interesse og “sans” for estetikk, liker smykker og klokker og følger trender. Du har en positiv, energisk og selgende adferd som trives med kunder og vet hva god kundeservice er. Du evner å begeistre og bidra til et positivt og motiverende arbeidsmiljø.

Dine hovedoppgaver vil være:

  • Salg og kundeservice
  • Butikkservice (bytte klokkebatterier, korte lenker mm.)
  • Vareplassering og orden

Vi vil forvente at du har:

  • Gode salgsegenskaper
  • Et vinnende vesen
  • Interesse for handel

I Thune vil du bli med i et flott team med gode muligheter for utvikling. Du må være tilgjengelig 1-2 kvelder pr uke og helger. Har du også mulighet til dagjobb av og til er det en fordel. I tillegg må du være tilgjengelig i ferier og høytider.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser
Bransje- og produktopplæring

 

Send søknad til bekkestua@thune.no

thune-450_140

Gjennom over 160 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Vi selger bare kvalitetsprodukter og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.