Bærum Shopping: Kjøpesenteret med alle butikkene du trenger i ditt nærområde.   

Senteret eies av Newsec Basale AS.

Bekkestua Senter er et naturlig møtepunkt mellom buss, trikk, og t-bane. Vi ønsker å etablere oss som en levende og varm shopping senter som ivaretar den enkelte på en personlig plan. Vi skal være et godt alternativ til deg som shopper i Bærum. Besøk oss her.

Vi ønsker å gi et godt alternativ til shopping i Bærum.  Her vil du finne det du trenger av produkter og stort utvalg av diverse butikker. Vi skal være best på shopping i Bærum sammen med Sandvika Senteret. Våres verdier er: nær, levende, åpen og oppdatert. Vi ønsker å gi deg en super opplevelse når du shopper hos oss.

Kanskje du blir litt sulten underveis etter shopping? Vi har litt av hvert på lager. Trenger du en god lunsj så kan Maki Sushi eller Godt Brød friste? Du finner også fantastiske retter fra Aroma som spesialiserer seg i indisk mat, eller kanskje du vil ha herre måltid fra Egon – så har du muligheter til det også. Trenger du et sted hvor du vil bare drikke en kaffe og arbeide litt for deg selv, så anbefaler vi sterkt å sette deg ned på Steam Kaffebar. Vi vil gjerne ha tilbud til deg når du trenger en pause fra shopping hos Bekkastua.

Klar for å handle litt klær? Uansett om du ønsker deg internasjonale merker som Cedrico, Shiseido, BOSS, Levi’s m.m. eller kanskje du vil heller handle fra lokale butikker som f.eks Bekkestua Sko, så har vi noe som vil inspirere deg. Vi er veldig opptatt å gi deg variert shopping i Bærum, hvor du vil kunne oppleve merker fra over hele verden. Valget er ditt når det kommer til hvilke butikker du vil besøke.

Vi skal være et naturlig førstevalg for beborerne i området, samt være et intimt møtested for beboere fra hele Bærum. Du skal kunne ha et godt, men unikt utvalg av butikker hvor du kan handle i Bekkestua. Vi har også oppdrettet en kundeklubb hvor vi gir deg ekslusive tilbud, nyheter og invitasjoner til events på Bekkestua kjøpesenter.

Skulle du ha behov for å repare bilglass etter steinsprut, så kan du kombinere reperasjon med å gjøre shopping hos oss på Bekkestua Senter.

Er det noe du lurer på, så kan du kontakte oss her. Vi ser frem til ditt besøk!