Asker Shopping  

Senteret eies av Newsec Basale AS.

Vi ønsker å gi et godt alternativ til shopping i Asker.  Her vil du finne det du trenger av produkter og stort utvalg av diverse butikker. Vi skal være best på shopping for folk i Asker. Våres verdier er: nær, levende, åpen og oppdatert. Vi ønsker å gi deg en super opplevelse når du shopper hos oss.

Bekkestua Senter er et naturlig møtepunkt mellom buss, trikk, og t-bane. Vi ønsker å etablere oss som en levende og varm shopping senter som ivaretar den enkelte på en personlig plan. Vi skal være et godt alternativ til deg som shopper i Asker. Finn oss her.

Er du ute etter litt mer utvalg av klær? Uansett om du ønsker deg internasjonale merker som Cedrico, Shiseido, BOSS, Levi’s m.m. Eller kanskje du vil heller handle fra lokale butikker som f.eks Bekkestua Sko, så har vi noe som vil inspirere deg. Vi er veldig opptatt å gi deg variert shopping i Asker, hvor du vil kunne oppleve merker fra over hele verden. Valget er ditt når det kommer til hvilke butikker du vil besøke. Vi legger opp til at det alltid skal være noe du kan handle hos oss, uansett om du er lokal beboer eller besøker oss fra Asker.

Kanskje du blir litt sulten underveis? Vi har litt av hvert på lager. Trenger du en god lunsj så kan Maki Sushi eller Godt Brød friste? Du finner også fantastiske retter fra Aroma som spesialiserer seg i indisk mat, eller kanskje du vil ha herre måltid fra Egon – så har du muligheter til det også. Trenger du et sted hvor du vil bare drikke en kaffe og arbeide litt for deg selv, så anbefaler vi sterkt å sette deg ned på Steam Kaffebar. Vi vil gjerne ha tilbud til deg når du trenger en pause fra shopping hos Bekkastua.

Vi skal være et naturlig førstevalg for beborerne i området når det kommer til shopping, samt være et intimt møtested for beboere fra hele Asker. Du skal kunne ha et unikt utvalg av butikker hvor du kan virkelig bli inspirert. Vi har også oppdrettet en kundeklubb hvor vi gir deg ekslusive tilbud, nyheter og invitasjoner til events på Bekkestua kjøpesenter. Dette gjør vi siden vi vet hvor mye dette betyr for dere som handler fra oss i Asker.

Skulle du ha behov for å repare bilglass etter steinsprut, så kan du kombinere reperasjon med å gjøre helgehandelen hos oss på Bekkestua Senter.

Er det noe du lurer på, så kan du kontakte oss her. Vi ser frem til ditt shopping besøk!