Ledige stillinger 2018-04-05T13:44:02+00:00

LEDIGE STILLINGER

Salg- og servicemedarbeider (helgrullering)

Stilling på SATS Bekkestua

Å være Nordens største treningskjede forplikter. Våre medlemmer investerer i seg selv og sin helse på våre sentre – og de har store forventninger i sitt møte med oss. SATSELIXIA setter service i fokus og har som ambisjon å fremstå som et foregangsselskap når det gjelder å skape gode kundeopplevelser – hver dag og med hvert medlem. SATSELIXIA leter etter deg som vil være med å ta ansvar for å bygge en oppsiktsvekkende god servicekultur i tråd med vårt eget servicekonsept. Som Salg- og servicemedarbeider er du vårt ansikt utad med fokus på viktigste verdi «Members first», yter god service og sikrer salg. Du jobber proaktivt og operativt sammen med teamet for å nå senterets økonomiske mål og for å sikre ansvarlig drift.
Dine arbeidsoppgaver: 
  • Yte eksepsjonell service til våre medlemmer på alle områder
  • Være en proaktiv selger
  • Renhold og vedlikehold
  • Bidra aktivt i ditt team på veien mot å oppnå resultater på senteret
Den vi søker er/har:  
  • Salgsfokus, er resultatorientert og motivers av måloppnåelse
  • Serviceminded og løsningsorientert
  • Gode kommunikasjonsegenskaper, samt behersker engelsk skriftlig og muntlig
  • Strukturert og ryddig, samt ansvarsfull og pliktoppfyllende
  • Selvstendig, men samtidig sosial og trives med å jobbe i team
For å trives i rollen er det en fordel at du har forståelse og interesse for trening og SATS ELIXIA sine produkter og systemer. For å sikre optimal drift må du være forberedt på, og trives med, varierende arbeidstid innenfor senterets åpningstid.
 
Å jobbe i SATSELIXIA
Uansett hvilke oppgaver vi har i SATSELIXIA, beskriver vår visjon den overordnede oppgaven alle vi ansatte sammen har. Opplever våre medlemmer at de når sine mål, vil vi ha forutsetningene for å nå vår visjon som er: We will make the Nordic people happier and healthier.  

SATSELIXIA er Nordens ledende og mest profesjonelle treningskjede, med til sammen ca. 160 sentere i Norden, hvorav 65 i Norge. Vi er mer enn 8000 ansatte i Norden, som tilsvarer ca. 2300 årsverk. I Norge er vi ca. 4100 ansatte som tilsvarer ca.1400 årsverk. SATSELIXIA har ca. 425 000 medlemmer i Norden og ca. 190 000 medlemmer i Norge.

Våre senter tilbyr markedets bredeste treningstilbud innenfor styrke og kondisjon. Vi har over 600 høyt kvalifiserte Personlig Trenere som gjennomfører ca. 300 000 PT-timer hvert år. I tillegg har vi utdannede, sertifiserte og godt kvalifiserte instruktører som hvert år gjennomfører til sammen over 200 000 gruppetreingstimer. I SATSELIXIA jobber vi aktivt med nyskapning i markedet, både på produkt og teknologisiden

Bekkestua Senter

Bekkestua Senter